Mijn lijst met blogs

zondag 2 juli 2017

Congrats

Hallo Allemaal,

Vandaag wil ik jullie een Mannenkaart laten zien! Zoals de meesten onder ons zijn mannenkaarten niet altijd even makkelijk om te maken. Met mixed Media krijg je echter een geweldig stoer effect. Met de Gears van Noor! Lijkt het wel een beetje Steampunk.

Gaaf vind ik de luchtballonnen van DDBD Dutch Paper Art Airballoon/clouds 472.948.048. Deze heb ik bewerkt met distressinkt en voor de achtergrond een stukje uit een boek bewerkt met gesso en inkt. 


Voor een stoer effect heb ik de Gears 6002/0287 van Noor! Design gebruikt. Stans en bewerk de Gears met versamark en Frantage en laat dit smelten met de heattool.Als basis gebruik ik een witte basiskaart met daarop een  bruin karton. Gebruik mixed media papier en bewerk met een blendtool en inkt de achtergrond. Verder heb ik de Dutch Mask Art Circles 470.715.107 gebruikt. Scheur een stukje uit een boek en breng hier wat gesso overheen en laat drogen. Plak dit op je achtergrond.
Voor de pijlen heb ik de Mask stencils 6002/0825 gebruikt en bewerkt met inkt en structuurpasta.
Maak je achtergrond af met waterdruppels over het papier en dep of föhn deze droog met de heattool.
Spat wat inkt met een natte kwast over het papier. Bewerk de randen met een zwarte pen. Distress de randen. Door de randen iets om te vouwen, krijg een opstaand effect.
Van restjes papier heb ik 2 banners gemaakt, bewerkt en opgeplakt. De Gears, gaasverband, de luchtballonnen en de wolkjes op de kaart geplakt. Met een leuke tekst er bovenop, krijg je een geweldig resultaat.

Hoop jullie weer te inspireren met deze kaart.
Lieve Groetjes


Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten