Mijn lijst met blogs

vrijdag 30 maart 2018

Bloghop Noor! Design Collectie April!

Hallo Allemaal,


Wij hebben zin in zon, zee en strand en jullie? Wij zorgen wel dat jullie ook in deze stemming komen met met onze nieuwe collectie!


De Noor Meisjes laten jullie weer stuk voor stuk zien voor moois je kunt maken met deze prachtige collectie!
Hoppen jullie weer mee!

foto van Jolanda Bergmans.

Ik ben aan de slag gegaan met de Under The Sea Collectie!


Voor mijn achtergrond heb ik de 6002/0848 Mask stencil Visnet gebruikt. Ik heb op het Mixed Media papier met de Mask structuurpasta er overheen gedaan.
Daarna heb ik alles met zwarte Gesso ingesmeerd en dit ook laten drogen.
Met Oxide inkt krijg je ook op zwart een super tof effect. Ik heb de inkt op een transparante sheet gedrukt en hier overheen doe ik een beetje water sprayen. De sheet druk je met de inkt naar de beneden op de zwarte Gesso. Door dit te drogen en te herhalen, krijg je dit effect zoals op de kaart.
Ik maak met verdunde witte Gesso inkt spetters op mijn achtergrond.

Het visnet met versamark en goud embossingpoeder verhit.
De 6002/0992 Walvis is een prachtige set met het visnet en een klein dolfijntje erbij. 

Ik heb de Walvis en dolfijn uit gestanst op Mixed media papier. De stansen met structuurpasta bewerkt en dit laten drogen. Hier overheen heb ik ze met een kleur beïnkt. Ik heb er druppels Dylusion oplaten vallen en dit laten drogen. De randen zijn zwart beïnkt.
Door de stans in versamark te drukken en hier overheen transparante embossingpoeder, krijg je weer eens een ander effect. 

Op dezelfde manier heb ik 6002/0655 kwal en grote dolfijn bewerkt.
De oogjes met een klein druppeltje zwarte Nuvo drops gemaakt.

De 6002/0989 randmal zeewier en het 6002/0654 Koraal heb ik beïnkt met verschillende soorten distress inkt en sprays gebruikt.
Hier heb ik nog een stukje verbandgaas bij gebruikt. Deze gesprayd met Dulusion spray en water. dit laten drogen met heattool.


Dit was mijn voorbeeldkaartje, nu mag je doorhoppen naarIk wens jullie weer een prachtige dag.

Tot de volgende keer. 

Lief Monique

maandag 26 maart 2018

Garden of Flowers


Hallo Allemaal,

De lente laat voorlopig nog even op zich wachten. Droom je ook mee met deze kaart, waar de lente wel al begonnen is! 


Als basis heb ik een Dutch Doobadoo mal gebruikt. 
Ik heb voor deze kaart een Mixed media ondergrond gemaakt. Op ribbelkarton een gedeelte papier geplakt met mod podge. De ondergrond bewerkt met gesso en structuurpasta. Met inktspray kleur aangebracht. 

Het plaatje dat ik heb gebruikt komt uit de 6013/0346 Afternoon Tea knipvellen. Onder het plaatje heb ik de 6002/0972 Blauwe Cirkel Vlinder mal uit gestanst.


Ik heb voor de bladeren de 6002/0939 Garden Leaves gebruikt. De 6002/0774 little Happiness bloemen heb ik op de bladeren en het gras geplakt. De Nuvo Drops zijn erg fijn om te gebruiken op deze kleine bloemetjes.


Hop Hop Hop, dit schattige konijntje 6002/1023 Mon Ami Roger, hopt door het 6002/0641 Garden grasrand. Voor de wangetjes heb ik een stansje gebruikt van Mon Ami Charles. 
Een klein bloemetje bij het oor geplakt. 

Dit was mijn kaartje voor vandaag. Nog een fijne dag en tot de volgende keer.

Liefs Monique